Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

3byggetilbud

Siden år 2000 har du hos 3byggetilbud.dk kunne indhente gratis tilbud fra håndværkere, når du står med en bygge- eller renoveringsopgave. De hjælper med at finde 3 håndværkere eller entreprenører, der passer til lige netop din arbejdsopgave, og som hver især kan afgive tilbud på din opgave.

www.3byggetilbud.dk
Opgaven

Redesign af 3byggetilbud.dk

Med en voksende interesse for nemt at kunne forespørge på 3 helt uforpligtende tilbud på en byggeopgave, trængte 3byggetilbud.dk til at blive revet ned og bygget op på ny. Redesignet betød ligeledes udskiftning fra et ukendt CMS til Wordpress, som allerede benyttes på 74+ mio. websites på verdensplan.

Vores process

Hvilken tilgang tog vi?

I samarbejde med 3byggetilbud, udarbejdede vi responsive wireframes til det nye website, hvilket blev efterfulgt af en styletile, for at fastlægge retningslinjer for det visuelle udtryk. Det vigtigste nøgleord for hele processen har absolut været et tæt - og løbende – samarbejde med kunden.

Responsive wireframes

Der arbejdes i gråtoner med fokus på at fastlægge interaktioner på kryds af enhedstyper og ikke mindst et hierarki i indholdet.

Styletile

Vi arbejdede med en styletile, der skulle danne rammen for den visuelle identitet. En styletile gør det muligt at fokusere 100% på “look and feel”.

Samarbejde

Løbende feedback fra 3byggetilbud har spillet en stor rolle i projektet. Deres viden, kombineret med vores, har været nøglen til succes.

Hvad for noget?

Responsive wireframes

Vi arbejder bl.a. gerne med grey boxing og responsive wireframes i de indledende dele af designprocessen. Her fastlægges størrelse og placering af sitets elementer - alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Metoden er fordelagtig, da designet bliver langt mere håndgribeligt for kunden og sikrer samtidig et bedre grundlag for en god dialog.

Visuel identitet

Et værktøj til at sikre stil og tone

Vi havde fokus på enkelthed med tydelige call to actions. Letheden er opnået ved outlinede ikoner, tynde streger og få, men komplimenterende farver. Det har været vigtigt at understøtte indholdet - ikke overdøve det.

FF Dagny Pro

Overskrifter og brødtekst er FF Dagny Pro, der har et seriøst og maskulint udtryk uden at blive for blød og feminin.


Underoverskrift

Nullam non lectus quis diam venenatis cursus. Suspendisse placerat semper erat consequat sodales.

Nullam euismod felis et quam accumsan, nec porta dui congue. Aliquam orci purus, finibus sed risus id, hendrerit accumsan enim.

Et fremhævet link

Uddrag af designet

Udtalelse

Det siger 3byggetilbud

Jens victor Fischer

Johnny Krogsgaard

Partner ved 3byggetilbud Vi har et rigtig godt samarbejde med Novicell og Beneath, og jeg er både glad, men også lidt overrasket over, at vi kom igennem en fuldstændig rekonstruktion af 3byggetilbud.dk, både backend og frontend, så relativt let, siger Partner hos 3byggetilbud, Johnny Krogsgaard.
Stats

Hvad har relanceringen betydet?

Når man laver et så gennemgribende redesign, som med 3byggetilbud.dk, så er det altid spændende at se, om statistikken påvirkes positivt eller negativt. Her var udfaldet utroligt positivt.

Ikon til rekord i besøgende

Rekord i besøgende

Efter relanceringen

ikon til rekord i byggeopgaver

Rekord i byggeopgaver

Efter relanceringen

ikon til affiliates

Ca. 14% i konverting

fra affiliates

Talene er baseret på data leveret af 3byggetilbud

Hovedrollerne

Kontakt os

Michael Østergaard Responsivt design Mød Michael
Kim Dolleris Projektledelse Mød Kim