Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

Enversion

Enversion besidder markedets stærkeste kompetencer inden for sundhedsdata. Hver dag hjælper Enversion sundhedssektoren til en bedre fremtid.

www.enversion.dk

Ny hjemmeside til Enversion

Enversion havde et ønske om at fremstå som de skarpeste indenfor sundhedsdata, og få en digital løsning med mulighed for at fortælle om de mange analytiske muligheder i disse data.

Websitet skulle bruges til at visualisere Enversion som virksomhed, og med mulighed for at fortælle om emnet, deres løsninger og selvfølgelig deres kompetencer, som er med til at forbedre samfundet og sundhedssektoren.

Det involverede bl.a. nyheder, løsningspræsentationer, kompetenceforklaring, medarbejderside og selvfølgelig en forside, der præsenterer Enversions identitet.

Fokus på kompetencer, resultater og løsninger

Enversion er en virksomhed, der lever af at forvandle sundhedsdata til løsninger, der hjælper sundhedssektoren og samfundet både på kort og længere sigt.

Derfor var det vigtigt for Enversion at have mulighed for, at vise både løsningerne og deres resultater i industrien frem. Disse sider er bygget op som en fortælling, hvor der forklares om løsningen med en blanding af billedbrug og konkrete resultater.

Siderne er bygget op i forskellige sektioner, så Enversion har mulighed for at bygge siderne op i den rækkefølge de ønsker, med de forskellige sektionsmuligheder.

Dette gør løsningen super fleksibel til hvert side med løsninger og kompetencer.

Uddrag af designet

Den visuelle identitet

Vi ønskede at skabe et professionelt og minimalistisk udtryk, der drager associationer til sundhedssektoren i forhold til farvesammensætning og valg af font.

Overskrifter: Fira Sans Bold / Fira Sans Regular

Dette er en

OVERSKRIFT

Brødtekst: Fira Sans Medium / Fira Sans Regular

Dette er en intro overskrift til afsnittet

Proactively target corporate opportunities before next-generation action items. Assertively monetize interoperable initiatives and adaptive opportunities. Holisticly incentivize quality leadership skills with user-centric mindshare. Compellingly leverage.
Link ved brødtekst

Vi hjælper sundhedssektoren til en bedre fremtid

Authoritatively predominate enterprise-wide materials and collaborative action items. Continually recaptiualize transparent potentialities via competitive applications. Enthusiastically coordinate compelling sources via client-centric leadership.

121

løsninger har vi udviklet til sundhedssektoren

Se alle cases

Call-to-action knap

Udtalelse

Det siger Enversion

Thomas Schultz

Thomas Schultz

Information Engineer, CEO Vi henvendte os til Novicell og Beneath med henblik på at få et nemt og overskueligt framework at arbejde i. Dette har vi fået med Umbraco, som er utrolig brugervenligt og intuitivt at arbejde i. Som indpakning til CMS’et har de lyttet til vores designmæssige idéer og tilført det kreativitet og best practices, hvilket gør, at vi har fået et design, som til fulde lever op til forventningerne.
Hovedrollen

Kontakt mig

Nicklas Brønd Design Mød Nicklas