Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

GolfSverige

GolfSverige.dk har siden 2006 specialiseret sig i at sammensætte golfrejser til de danske golfspillere.

www.golfsverige.dk

Opgaven

  • Designet i 2016
  • 100+ timers design

GolfSverige havde brug for et komplet redesign af deres website. Fokus lå på at skabe et site, hvor det først og fremmest var nemt at filtrere og finde golfpakker, hoteller eller baner.

Derefter give brugeren en oplevelse på hver destination eller hotelside, der skubber til lysten om at tage på golfrejse.

Kompleks filtrering af golfpakker


Brugerne har travlt og de ønsker hurtig feedback. De skal med andre ord ikke sidde og scrolle til ukendelighed for at finde en golfpakke. Derfor udviklede vi en simpel, men præcis filtrering, der hurtigt stiller skarpt på de pakker, der for brugeren er interessante. Samtidig er det muligt allerede på produktlisten at sammenligne de forskellige pakker.

Tilsammen skal det være med til at få brugeren hurtigere igennem en udvælgelsesproces, af op til 3 golfpakker, som der kan indhentes tilbud på.

Uddrag af designet

Præsentationen af en golfpakke skal sparke så meget røv, at den sælger sig selv...


Der er selvfølgelig ikke noget, der sælger sig selv, men hver side, der præsenterer en golfbane, et golfresort eller en golfpakke er en mulighed for at sælge en golfrejse.

Derfor har vi gjort meget ud af at fremvise hver enkelt golfbane, resort eller en golfpakke som en oplevelse. Med mange billeder, informationer og faciliteter samt erfaringer fra tidligere golfspillere, har vi forsøgt at skabe et realistisk billede af stedet.

Vi forsøger at fremvise hver golfbane, resort eller hotel så gennemsigtigt som muligt, så golfspillerne er klædt godt på hjemmefra og derved gør vi forhåbentlig et muligt køb af en golfpakke større.

Modtag tilbud på golfpakker, med backendløsning til både kunde, forhandler og administrator


Konceptet bag GolfSverige.dk dækker over, at man som bruger kan indhente op til 3 tilbud på golfpakker, hvorefter man modtager tilbuddene fra forhandlerne.

Dertil var behovet for en backend bag et login, der kunne fungere for både kunde, forhandler og administrator. Her kan brugeren vælge et af de 3 tilbud eller forespørge igen på nye golfpakker.

Udtalelse

Det siger GolfSverige

Jess Krelskov

Jess Krelskov

Partner i GolfSverige Vi er utrolige glade for vores nye design og nye funktioner. Beneath har i gennem hele processen været meget profesionelle og har selv efter overleveringen af designet til os, været opmærksom på om alt har fungeret optimalt. Service udover det sædvandlige er noget vi bider mærke i og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hovedrollen

Kontakt mig

Nicklas Brønd Design Mød Nicklas
Relateret cases

Få mere indsigt i vores arbejde

Hotel Vejlefjord

Responsivt redesign

Se case

Danmarks Jægerforbund

Responsivt redesign

Se case

KIWI

Responsivt redesign af eksisterende website

Se case