Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

HC-Cargo

HC-CARGO er den førende forhandler af komponenter og elektriske dele til eftermarkedet for autodele i Europa.

www.hc-cargo.dk

Opgaven

HC Cargo, en del af Bosch koncernen, havde brug for en webshop der i langt højere grad var fokuseret på den enkelte bruger og dennes behov. Med en shop bestående af mere end 30.000 unikke produkter, var et af de vigtigste områder en fokuseret og præcis søgefunktion.

En webshop der satser på personificering


Hele løsningen er gennemsyret af personificering og tager udgangspunkt i den unikke kunde.

Produkter, priser og fragtmetoder er brugerspecifikke og der krydschekkes mellem produkt og bil: Når kunden køber en kompressor, skriver systemet hvilke biler den passer i. Efter at have valgt den rette bil, skriver systemet hvilket filter der passer til din kombination af bil og kompressor.

Uddrag af designet

En avanceret, skræddersyet og præcis søgefunktion


Med 30.000 unikke produkter, 150.000 produktlinier og 3500 varegrupper, var der i den grad brug for en præcis og behjælpelig søgefunktion. Vi udviklede derfor en søgefunktion med features, der hurtigt hjælper brugeren på vej til det rette produkt.

Søgningen er to-delt: Man kan fremsøge produkter ud fra en bils nummerplade. Herefter vises kun relevante produkter for den givne bil. Eller man kan fremsøge produkter ved hjælp af en fritekstsøgning, med filtrering og kategorier. Hvis man benytter sig af fritekstsøgningen bruges der suggestive search, så man får søgeforslag mens man taster.

Uanset hvilken søgemetode man vælger, finder man hurtigt det produkt der søges.

25.000

Brugere

+20%

Øget omsætning

100.000

Online anmodninger i peak hourBaseret på indsamlet data i 2016
Udtalelse

Det siger HC Cargo

Gitte Kristensen

Karen Madsen

Marketing Cargo Inspirerende dialog i øjenhøjde & kunden i centrum! Beneath gav os fra starten af vores samarbejde den sparring og udfordring vi efterspurgte, efter vi i mange år har designet internt. Vi blev udfordret på vanetænkning og samtidig hørt og respekteret for vores forretningsviden indenfor den branche vi bevæger os i.

Beneath guidede os mod et moderne og responsivt design – og er stadig lydhøre, når vi løbende har brug for korrektioner for at tilpasse vores shop til kundernes og forretningens behov.
Hovedrollen

Kontakt mig

Martin Haun Responsivt design Mød Martin