Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

Legekæden

Legekæden er en landsdækkende legetøjsforretning med 45 selvstændige butikker kombineret med online. Kæden er Danmarks tredjestørste legetøjskæde med 200 medarbejdere og en årlig omsætning på 250 mio. kr.

www.legekæden.dk

Opgaven

Redesign af legekaeden.dk

Legekæden stod overfor at løfte deres online tilstedeværelse - både mht. omsætning, men også visuelt. Det betød bl.a. et responsivt design, der gik lidt længere end langt de fleste sites anno 2014. Der skulle brydes med det firkantede og flade look, så sitet appellerede langt mere til de yngste i familien.

Vores proces

Hvilken tilgang tog vi?

Vi har hovedsageligt fokuseret på det visuelle i Beneath, mens Novicell har stået for den helt store implementering/opdatering af den eksisterende løsning. Med det visuelle har vi forsøgt at bryde normerne og skabe et “legende” design, der virker responsivt og ikke går for meget på kompromis med performance.

Styletile

Ved Legekæden har vi hovedsageligt brugt en styletile internt, da vi designede en forside og produktside på klassisk vis i Photoshop.

Photoshop

Ved hjælp af friske farver og skrå linjer, har vi skabt et legende udtryk, der får websitet til at skille sig ud fra sine konkurrenter.

Performance

Med designet har vi fokuseret på ikke at skabe tunge grafiske elementer, der påvirker performance negativt.

Den visuelle identitet

- et værktøj til at sikre en ensartet stil og tone

For os var det visuelle udtryk på det nye legekaeden.dk den primære opgave, mens Novicell tog sig af resten. Med friske og iøjenfaldende farver, samt de skrå linjer, har vi sigtet efter at skabe et legende udtryk, der vil falde i den yngre målgruppes smag.

Overskrift 1 - Myriad Std. Tilt 60/60px - leveret via Typekit

The quick brown fox jumps over the lazy

Overskrift 2 - Myriad Std. Tilt 36/36px - leveret via Typekit

The quick brown fox jumps over the lazy

Brødtekst - Helvetica eller Arial 16/24px

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris interdum porta tellus tincidunt placerat. Aliquam sodales quis augue sit amet ullamcorper. Nullam placerat libero at dolor malesuada, a feugiat ante efficitur. Vestibulum varius diam ac sem pulvinar, vitae vulputate lectus tempor.

Uddrag af designet

Stats

Hvad har relanceringen betydet?

Det er altid sjovt - ekstra sjovt med e-handelsløsninger - at se, hvordan et redesign kan påvirke brugen af et website. Vi lader tallene tale for sig selv.

+40%

Organisk trafik

+1187%

Forbedret omsætning

+665%

Forbedret konvertering

Organisk trafik og omsætning er baseret på perioden 1/10-2014 til 31/12-2014
Konverteringen er baseret på analyticstal fra 2013 mod 2014

Hovedrollen

Kontakt mig

Michael Østergaard Design og visuel identitet Mød Michael