Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

Lima

LIMA er udviklet af Scanrate - Danmarks førende uafhængige ekspert i dansk realkredit. Siden 1986 har de udviklet beregningssoftware og leveret data af høj kvalitet til størstedelen af den danske finansielle sektor.

https://lima.scanrate.dk

Opgaven

Design af website samt sparring på webapp

  • Designet i 2016
  • Bygget i Umbraco
  • 120+ timer

I første omgang var vores opgave at designe det website, der skulle præsentere webapp’en, Lima. Det medførte sidenhen, at vi også overførte samme stil og tone til selve webapp’en samt en god portion brugervenlighed og brugeroplevelse. Specielt i arbejdet med webapp'en skulle vi levere designmæssige guides, som Scanrate selv kunne føre til måls.

Processen

Løbende samarbejde over mange gode iterationer

Både i design af website og webapp, kørte vi i høj grad en iterativ på process, hvor vi løbende præsenterede designudkast - færdige som ufærdige. Det er godt for et tæt samarbejde. Scanrate kender bedst deres kunder. Vi har styr på digitalt design. Sammen opnår vi det absolut bedste resultat.

Webdesign

Designet blev løst på klassisk vis i Photoshop, hvor vi designede de nødvendige screens for en grundlæggende stil. Gældende for både website og webapp.

Wireframes

I sparringsforløbet på webapp’en trådte vi et skridt tilbage og byggede simple wireframes for at skabe en optimal brugeroplevelse, men også for en generel forståelse af app’en.

Invision App

De forskellige iterationer på wireframes og designudkast blev delt igennem Invision App, der danner en god ramme for en fælles dialog og forståelse.

Uddrag af designet

Visuel identitet

Fælles grundlag for stil og tone

Med udgangspunkt i Scanrates eksisterende farvepalette, har vi udarbejdet et fælles udtryk for websitet samt webapp’en, Lima. Vi har i høj grad haft fokus på enkelthed med tydelige call to actions, hvilket har været underbygget af tydelige ikoner og et godt typografisk hierarki. Nå ja, vi lavede da også lige et logo :)

Lima Logo
Lima Logo, negative
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima
  • Ikon - Lima

Skriftype: Lato Black

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzøæå
abcdefghijklmnopqrstuvwxyzøæå
0123456789 !”#€%&/()=?

Skriftype: Lato Regular

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzøæå
abcdefghijklmnopqrstuvwxyzøæå
0123456789 !”#€%&/()=?

Udtalelse

Det siger Scanrate

Jannie Tindbæk

Jannie Tindbæk

Communications and Marketing Manager Vi har været i gode og kompetente hænder hos Novicell. Designprocessen af websitet er forgået hurtigt og smertefrit, og derfor var det oplagt at bringe Novicell på banen, da vi skulle sikre brugerne en god oplevelse i selve Lima systemet.
Hovedrollen

Kontakt os

Michael Østergaard Wireframes, Webdesign, Brugeroplevelse Mød Michael
Jakob Kjeldtoft Projektledelse, Wireframes, Brugeroplevelse Mød Jakob
Relateret cases

Få mere indsigt i vores arbejde

TDC

Design af brugerflade til intranet i TDC-butikkerne

Se case

3byggetilbud

Design af kontrolpanel til administration af byggeopgaver

Se case