Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Case study

Workaway

Med Workaway Camp drager du væk fra dit traditionelle kontor i en uge, hvor du møder andre og ligesindet entreprenører. Ugen danner gode rammer for at netværke, møde nye mennesker og ikke mindst få arbejdet i atypiske omgivelser. Turen har bl.a. gået til Barcelona og Marokko.

www.workawaycamp.com

Opgaven

Vores tilgang til opgaven

Udfordringen

Med konceptet Workaway, havde Nikolaj Astrup fået en fantastisk idé, men han manglede et website, hvor igennem han kunne markedsføre og præsentere ideen til omverdenen. Man skulle selvfølgelig også kunne holde sig ajour med nye events og købe billetter hertil.

Løsningen

Vi har bygget en responsiv løsning i WordPress, hvor det er gjort nemt at udvide med flere sektioner i forskellige farver. Oprindelig skulle de forskellige slags ture, der var planlagt under konceptet, have sine egne farver. I dag er det hele - som udgangspunkt - koncentreret omkring Workaway Camp, i den fremtrædende og varme gule farve.

Identitet

Turene væk fra det kedelige og grå kontor, finder ofte sted i en lækker villa, på en skråning nær Barcelona. Dette er kendt for dejlige, solrige og varme himmelstrøg - en god kontrast til en ofte grå hverdag hjemme i lille Danmark.

For at understøtte dette, har vi arbejdet med friske og varme farver, som udgør hovedidentiteten for Workaway Camp. Som nævnt tidligere, er det igennem WordPress gjort muligt at udvide med flere farver og sektioner, hvis en tur skal skille sig ud.

Få selv fornemmelsen

Ikon design

Ikoner kan fremhæve det visuelle, men de bør bruges med omhu. Eksempelvis er det en god tommelfingerregel aldrig at lade ikoner stå alene. Vi har brugt dem visuelt, men som et underbyggende element i forklaringsprocessen af Workawap Camp.

Get inspired and get new ideas

Build great friendships

Get work DONE and relax

New and priceless insights

Networking that works

Learn some new stuff

Uddrag af designet

Udtalelse

Det siger Workaway om os

Nicolaj-Astrup

Nikolaj Astrup

Iværksætter Vi har brugt Beneath flere gange og altid har det resulteret i sparring og løsningsforslag, som har rykket brandet en tand op. Det jeg personligt godt har kunne lide ved at arbejde sammen med Beneath er, at man kommer med en række ideer, tanker og planer, men hver gang, så bliver slutresultatet langt bedre end det. Det er rart at arbejde sammen med nogen, som involverer sig i ens projekt og ikke bare er en leverandør.

En responsiv løsning

Du kender det sikkert godt. Du surfer utrolig meget fra din mobiltelefon - specielt mens du venter på fx bussen eller toget. Eller måske sidder du med din tablet i sofaen om aftenen.

Faktisk kommer over 50% af trafikken i dag fra mobile enheder. Alene der, har du et rigtig godt argument for responsivt webdesign. Andre argumenter kunne være Googles nye algoritme eller at du ikke selv bestemmer, hvordan brugerne tilgår dit indhold, men at du kan imødegå dem med et responsivt website, der gør indhold bedre tilgængeligt for dem - uanset hvilken enhed der benyttes.

Få mere at vide

Fordele ved responsivt webdesign
  • Fleksibelt design ift. enhedstype og skærmstørrelse
  • Du imødekommer dine kunder uanset, hvordan de foretrækker at tilgå dit indhold
  • Du er mere fremtidssikret mod nye enhedstyper

Vi fandt den rette løsning i fællesskab med kunden

Et af nøgleordene i Beneath er i høj grad samarbejde. Vi ser os selv som samarbejdspartnere, ikke leverandører, hvorfor vi sammen med Nikolaj, fandt en god struktur og et godt hierarki til websitet. Nikolaj’s viden kombineret med vores, gav et langt bedre resultat.

Hovedrollerne

Kontakt os

Michael Østergaard Design Mød Michael
Kim Dolleris Design Mød Kim