Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Kompetencer

Digitalt Design

Sådan en flok digitale nørder favner bredt - akkurat som digitalt design. Vi elsker vores mange værktøjer, som vi vælger og vrager imellem, som vi lyster. Når det er sagt, så forsøger vi nu ikke at skrue en skrue i med en hammer.

Vores værktøjskasse

Sådan arbejder vi med digitalt design

Beneath, kompetence, responsive wireframes, prototyper
Prototype

Responsive wireframes

Vi foretrækker i høj grad at arbejde med responsive wireframes, som viser hvordan indholdet samt interaktionerne tager sig ud på enhedstyperne.

Du får en prototype af dit kommende website bestående af grå kasser, hvor vi prioriterer indholdet, danner rammerne for din navigationen og forskellige interaktioner mm., som du eksempelvis kan teste af på din iPad.

Se eksempelvis casen til Cykelpartner

Ps: Vi arbejder meget ofte også med helt almindelige wireframes - i hånden, i Photoshop eller anden software.

Beneath, kompetence, Photoshop
Photoshop

Klassisk webdesign

Som farve/form-mennesker er vi selvfølgelig også glade for Photoshop.

Vi arbejder med den mere klassiske tilgang til webdesign, hvor vi producerer flade billeder af et kommende website. I får selvfølgelig en mindre fornemmelse for, hvordan tingene reelt vil se ud og fungere.

Se eksempelvis casen om Reepark

Beneath, kompetence, frontendudvikling
Frontendudvikling

Designing in the browser

Nok elsker vi Photoshop, men vi kan også godt lide at bygge vores designs selv, hvor vi er tættere på den reelle oplevelse.

Samtidig giver det dig mulighed for at se løsningen på andre devices, som f.eks. mobiltelefoner og tablets. Det betyder også, at dine brugertests bliver mere autentiske, da testpersonerne får præsenteret et interaktivt produkt og ikke statiske Photoshop-billeder.

Se eksempelvis casen om Cykelpartner

Beneath, kompetence, ehandel, webshops
Ehandel

Vi elsker at handle online

Og det gør du selvfølgelig også ;)

Du kender din virksomhed, dit produkt og dine mål. Det omdanner vi til en responsiv webshop, der får den ønskede effekt, og sikkert mere til. ;)

Uanset, så har vi har mange års erfaring med at designe, bygge, teste og optimere webshops. Ja, vi kan sådan set også bevise det med Power, Jysk eller Cykelpartner

Beneath, kompetence, visuel identitet
Visuel identitet

Jeres DNA, hvordan I ser ud

Uanset hvad, så kommer vi ikke uden om jeres visuelle fremtoning. Den betyder selvfølgelig noget, men husk nu, at de færreste er Apple eller Coca Cola.

Vi arbejder oftest - adskilt - med jeres DNA, men gerne sideløbende med wireframes. Det er en absolut fordel, at vi adskiller “look and feel” fra strukturen og interaktionerne på et website – hver ting til sin tid.

Interesseret? hello@beneath.dk eller 31690550

Ps: Vi er primært digitale, men er absolut ikke blege for at lave en tryksag i ny og næ ;-)
Kontakt os

Bliv endnu klogere

Nicklas Brønd Digital Designer Mød Nicklas
Josefine M. Pedersen Digital marketing manager Mød Josefine
Michael Østergaard Digital Designer Mød Michael