Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk
Kompetencer

Research & analyse

Rigtig mange kan bygge et flot website, som måske stråler grafisk og æstetisk. Derimod er snakken en helt anden, hvis dit website skal performe på alle leder og kanter. Det kræver forståelse og indsigt - i jer, jeres kunder, konkurrenter og så meget meget mere.

Vores værktøjskasse

Sådan får vi indsigt

Beneath, kompetence, workshops
Workshops

Vi vil så gerne lære jer at kende

Ingen er ens. Derfor gavner det alle parter at starte processen med en workshop, hvor vi inviterer jer til at fortælle om lige præcis, hvad der får jeres virksomhed til at tikke – jeres ambitioner, identitet og kunder.

I fællesskab finder vi ind til kernen af konkrete ønsker, behov og krav til den nye løsning. Opskriften på succes er ubestridt - jeres viden kombineret med vores.

Se eksempelvis casen for Danmarks Jægerforbund

Beneath, kompetence, brugertests
Brugertests

Inddragelse af brugerne

Vi gider egentlig ikke dine mavefornemmelser - nej, egentlig heller ikke vores egne. Det er ekstremt værdifuldt at udføre brugertests på dit eksisterende website, men lige såvel på konkurrenternes websites.

En brugertest giver os et godt fundament, som vi kan arbejde mere realistisk ud fra. Vi oplever, at brugertests er den helt store "øjenåbner".

Se eksempelvis casen for Krifa

Beneath, kompetence, Google Analytics
Big Data

Google Analytics

Et indblik i data fra dit eksisterende website, i starten af processen, kan skabe et billede af bl.a. din konverteringsrate. Disse data kan afdække issues og give et billede på, hvor der er behov for at sætte ind.

Ligeledes kan dette indblik gemmes og bruges til sammenligning efter eventuelle opdatering på dit website.

Se eksempelvis casen for Krifa

Kontakt os

Bliv endnu klogere

Jakob Kjeldtoft UX Specialist Mød Jakob
Josefine M. Pedersen Digital marketing manager Mød Josefine
Nicklas Brønd Digital Designer Mød Nicklas
René Albertsen Digital Designer Mød René