Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

Isa Kinne Jacobsen

Digital konceptudvikler

Isa er et super struktureret menneske. Hvis Kim, efter eget udsagn, er blevet kaldt ”Danmarks ubestridte bedste designer”, så kan man sagtens tillade sig at drage en parallel og kalde Isa for ”Danmarks ubestridte største ordensmenneske”. Hun elsker lister og har lister til det hele. Hun laver sågar gerne lister til listerne. Når man har grint lidt af det, må man også sige, at det er en af de ting, der gør Isa til en skarp analytiker og researcher. Måske også fordi, hun tidligere er uddannet markedsføringsøkonom. Det er blandt andet med til at sætte sit positive præg i både interne processer og er en stærk ressource på ethvert projekt, især i opstartsfasen.

Hvis Isa var af modsatte køn, havde hun højst sandsynligt fået job på Joe and the Juice. Hun har i hvert fald dagligt en halv liter - hjemmebrygget - juice med på arbejde, som hun nipper til i løbet af dagen. Juicen er forskellig fra dag til dag. Det kræver en del opfindsomhed, så uddannelsen som konceptudvikler har ikke været forgæves. Heller ikke hvad juice angår. Juicen har faktisk gjort så positivt et indtryk på Nicklas, at han har købt Isas gamle juicemaskine.

Isa har tidligere været en aktiv danser. Altså dans i dybere forstand end det, man må betegne som: ”gå i byen dans”. Med andre ord, så har hun gået til en form for ædru dans. Hun snakker stadig meget om hendes storhedstid, som danser, men første gang vi fik muligheden for at opleve Isa på dansegulvet, vrikkede hun om på anklen allerede inden de første trin var trådt. Vi er derfor stadig i tvivl, om der er sandhed i historierne.

Hvis det skulle have interesse for nogen, så er Isa i øvrigt afdelingens klart laveste medlem. Det giver en vis udfordring med hæve/sænke-bordene, når vi skal beslutte om, vi skal stå op eller sidde ned, når der er er brug for sparring ved Isas skærm.

Nå ja, så er Isa faktisk tidligere indretningskonsulent. Hun er skarp til at gøre en ting ud af detaljen, ikke kun hvad angår arbejdsopgaver, men også i hjemmet og i kontorlokaler. Det har vi bl.a. fået at smage i vores eget lokale.

Kontakt mig

Send mail

eller

+45 28511877

4 hurtige om Isa

Hvad er Isa's største styrker

Konceptudvikling, workshops, sociale medier, brugertests, dataanalyse og optimering

Hvad er Isa's 3 favorit websites

Faithpopcorn.com Youtube.com Popsugar.com

Fun fact

Selvom hun kun har to øjne har hun tre øjenfarver

Hvem er Isa's yndlingssuperhelt

Brain (fra Pinky and Brain)

Superholdet bag

Vi ligner måske ikke superhelte, men bag facaden gemmer der sig nogle knalddygtige og ambitiøse digitale designere.

Kim Dolleris
Partner, daglig leder & Digital designer
Læs mere
Martin Haun
Konverteringsspecialist
Læs mere
Jakob Kjeldtoft
UX-specialist
Læs mere
Michael Østergaard
Digital designer
Læs mere
Nicklas Brønd
Digital designer
Læs mere
Josefine M. Pedersen
Digital marketing manager
Læs mere
René Albertsen
Digital designer
Læs mere
Isa Kinne
Digital konceptudvikler
Læs mere
Jade Elisabeth Watson
Mediegrafikerelev
Læs mere
Christian Lauridsen Færch
Frontend Designer
Læs mere
Stefan Winther
Grand Master Web & Tech Dude
Læs mere