Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

Josefine Meinert Pedersen

Digital marketing manager

Josefine har længe været den eneste pige på kontoret, og taget i betragtning af, at der kan florere en god omgang værkstedshumor, så har hun altid klaret det fantastisk og spiller gerne selv med på den. Det er da også blevet til et par post-its fra Josefines side på "Hørt på kontoret-væggen".

Mens hun læste til multimediedesigner og digital konceptudvikling, så var Josefine ansat som studentermedarbejder hos os i Beneath. Vi ville ikke have, at hun smuttede, og hun blev derfor ansat til lige præcis det, som hun er skarp til, nemlig digitalt design og at have ansvaret for vores online marketing. Det betyder, at hun faktisk er ved at være en af ”de gamle” på kontoret. På sin uddannelse var hun lidt af en 12-tals-pige, også kaldet stræberen. Det har vi forsøgt at pille lidt af hende lige siden hun blev færdig med studiet.

Hendes arbejde er derfor opdelt i to. Hun arbejder målrettet som Marketing manager med vores ansigt udadtil, i form af de sociale medier, kampagner, nyhedsbreve, blogindlæg og beneath.dk. Derudover arbejder hun med digitalt design og UX, ligesom resten af os i afdelingen. Faktisk er hun også gået hen og blevet lidt af en tryksagsprinsesse. Selvom hendes uddannelse er digital, har hun altid været fascineret af at arbejde med tryksager, som nu er gået hen og blevet en af hendes styrker.

Uden for arbejdet er Josefine en rigtig dygtig sangerinde. Hun er bogstavelig talt vokset op i et pladestudie, og bruger da også fritiden på at skabe nyt musik og indspille cover-sange. Før i tiden har hun sunget i et gospelkor, og så har vi også engang hørt historien om, da hun var lige ved at komme med i det Danske Melodi Grand Prix. Højdepunktet for os andre var dog, da hun mødte Stig Rossen. Picture or it didn't happen - og billeder var der skam. Vi får dagligt smagsprøver på hendes sangstemme på kontoret, når hun får en sang på hjernen og simpelthen ikke kan holde den inde i hovedet. Og så er hun også forsanger i Novicells , Axe & Code, sammen med Haun på trommer og Stefan på guitar.

Josefine har en passion for storytelling, som i Beneath kommer til udtryk igennem Content Marketing. Hun er en sucker for Disney-universet. I hendes hovede, så bør vi aldrig helt blive voksne - det ville være kedeligt.

Skønt denne holdning, er hun utrolig glad for struktur, overblik og lister. Hun har dog en tendens til at blive en smule analog i denne planlægning. Det betyder, at der i perioder kan ligge diverse udprint på hendes skrivebord, og hvis man roder hendes kære blokke igennem, vil man finde utallige af tjeklister, som har et lille flueben ud for hver opgave.

Kontakt mig

Send mail

eller

+45 60119144

4 hurtige om Josefine

Hvad er Josefines største styrker

Digitalt design, UX, grafik, layout og tryksager, produktion af indhold, SoMe-marketing, storytelling, brugertests, projektstyring

Hvad er Josefines 3 favorit websites

Pinterest.com Christinaklitsgaard.dk Pottercut.dk

Fun fact

Josefine er en af de få voksne, der ikke kan drikke kaffe. I stedet drikker hun masser af Burn (energidrik).

Hvem er Josefines yndlingssuperhelt

Catwoman

Superholdet bag

Vi ligner måske ikke superhelte, men bag facaden gemmer der sig nogle knalddygtige og ambitiøse digitale designere.

Kim Dolleris
Partner, daglig leder & Digital designer
Læs mere
Martin Haun
Konverteringsspecialist
Læs mere
Jakob Kjeldtoft
UX-specialist
Læs mere
Michael Østergaard
Digital designer
Læs mere
Nicklas Brønd
Digital designer
Læs mere
Josefine M. Pedersen
Digital marketing manager
Læs mere
René Albertsen
Digital designer
Læs mere
Isa Kinne
Digital konceptudvikler
Læs mere
Jade Elisabeth Watson
Mediegrafikerelev
Læs mere
Christian Lauridsen Færch
Frontend Designer
Læs mere
Stefan Winther
Grand Master Web & Tech Dude
Læs mere