Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

Michael Østergaard

Digital designer

Michael er typen der får os andre til at glæde os til at komme på arbejde. Han har højt humør, er lidt af en grinebider og bryder dagligt ud i længerevarende grineflip. Han griner gerne af sine egne jokes før alle andre, men har alligevel en evne til at få os andre til at græde af grin. Derfor er det heller ikke så underligt, at Michael står bag over halvdelen af vores ”Hørt på kontoret” post-its væg.

Michael er en dygtig og skeptisk UI-designer af natur. Interfaces skal være simple og uden unødvendige features bare fordi man kan - Cut to the case. Han ynder at citere kendte fagfolk, for at bakke sine argumenter op over for os andre. Nogle gange fanger vi ham dog i det.

På musikfronten er Michael og Nicklas helt uenige. Michael hører Techno, han kalder det selv for EDM (Electronic Dance Music). Nicklas kan ikke holde ud, når Michaels headset spiller for højt.

Der går ikke en dag uden man finder Michael på drengerøvs magasinet website mmm.dk, eller på instagram, hvor hans feed er fyldt med en sjov blanding af natur, mad og damer. Han sidder sågar på victoriasecrets.com i ny og næ. Hans undskyldning er altid at han leder efter inspiration i deres gode filtreringsløsning.

Hvis ikke Michael skulle være digital designer, burde han lave lydklip til eks. animationsfilm. Han kan lyde som både Ole Vedel og Muttley fra tegneserien ”Stop den Brevdue”. Gerne uønsket og uventet, men det fascinerer os alle.

Når Michael slapper af, sker det som regel med en god film eller serie med konen og sønnike, eller med en hammer i hånden, når han leger gør-det-selv på matriklen i Vejle. Det er han i øvrigt ret god til, modsat Kim.

Michael har desuden en bachelor i International kommunikation og Multimedie, men de første stumper HTML og design blev allerede stykket sammen helt tilbage i '97.

Kontakt mig

Send mail

eller

+45 22576055

4 hurtige om Michael

Hvad er Michaels største styrker

UI og UX design, Usability, User experience, Orden og heirarki, Fordybelse, Frontend, Wireframing, Ehandel.

Hvad er Michaels 3 favorit websites

Nngroup.com Baymard.com Gerrymcgovern.com

Fun fact

Bruger altid den kære Katy Perry i sine mock-ups

Hvem er Michaels yndlingssuperhelt

Iron Man

Superholdet bag

Vi ligner måske ikke superhelte, men bag facaden gemmer der sig nogle knalddygtige og ambitiøse digitale designere.

Kim Dolleris
Partner, daglig leder & Digital designer
Læs mere
Martin Haun
Konverteringsspecialist
Læs mere
Jakob Kjeldtoft
UX-specialist
Læs mere
Michael Østergaard
Digital designer
Læs mere
Nicklas Brønd
Digital designer
Læs mere
Josefine M. Pedersen
Digital marketing manager
Læs mere
René Albertsen
Digital designer
Læs mere
Isa Kinne
Digital konceptudvikler
Læs mere
Jade Elisabeth Watson
Mediegrafikerelev
Læs mere
Christian Lauridsen Færch
Frontend Designer
Læs mere
Stefan Winther
Grand Master Web & Tech Dude
Læs mere