Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

René Albertsen

Digital Designer

Rene eller Albert, som vi også kalder ham, er lidt af en alsidig sprællemand. Han kan lidt af det hele og er ret god til det. Rene har tidligere været selvstændig med to forskellige virksomheder. Detaljerytterne, som han drev med en tidligere studiekammerat. Her stod opgaverne på alt fra trykte magasiner, professionel fotografering og design af hjemmesider, så Rene kan tage mange hatte på.

Kvalitetskaffe står Renes hjerte nært, og her kommer den anden virksomhed ind i billedet, nemlig Kaffeteriet.dk, som Rene har lagt en del kræfter i at få til at konvertere bedst muligt. Så Rene er også ganske habil til både UX og konverteringsoptimering. Ud over at sælge kaffen, tager Rene også ud og holder foredrag og kaffesmagninger - noget vi hos Beneath og Novicell tidligere har oplevet i egne lokaler.

Så Rene var en ven af huset allerede inden han startede hos os. Han har ofte spillet fodbold for Novicells firmahold, når vi lige stod og manglede spillere. Det hændte også ofte, at Rene og Nicklas rendte ind i hinanden til adskillige UX- og designoplæg i Aarhus.

Michael og Nicklas har tidligere eksperimenteret med at gro en anstændig snegl i forbindelse med Movember. Noget de har tænkt sig at prøve igen, men de har allerede set, hvad Rene kan gro, så nu er der altså kommet konkurrence. Noget Rene til gengæld ikke er hundredmetermester i at få til at gro, er planter. Han har ikke grønne fingre, det har han altså ikke. Det kom ganske fint til udtryk, da han, som velkomstgave i Beneath, bl.a. fik en plante til kontoret. Den fik lov at stå, på bordet, i celofan i en uge inden, at vi andre måtte fortælle ham, at det nok var bedst for planten, hvis den fik lidt luft og vand.

Kontakt mig

Send mail

4 hurtige om René

Hvad er René's største styrker

UI og UX design, Konverteringsoptimering, Wireframing, Google Analytics, E-handel

Hvad er René's 3 favorit websites

Kaffeteriet.dk Dribbble.com Behance.net

Fun fact

Ejer en kaffe-webshop

Hvem er René's yndlingssuperhelt

Deadpool

Superholdet bag

Vi ligner måske ikke superhelte, men bag facaden gemmer der sig nogle knalddygtige og ambitiøse digitale designere.

Kim Dolleris
Partner, daglig leder & Digital designer
Læs mere
Martin Haun
Konverteringsspecialist
Læs mere
Jakob Kjeldtoft
UX-specialist
Læs mere
Michael Østergaard
Digital designer
Læs mere
Nicklas Brønd
Digital designer
Læs mere
Josefine M. Pedersen
Digital marketing manager
Læs mere
René Albertsen
Digital designer
Læs mere
Isa Kinne
Digital konceptudvikler
Læs mere
Jade Elisabeth Watson
Mediegrafikerelev
Læs mere
Christian Lauridsen Færch
Frontend Designer
Læs mere
Stefan Winther
Grand Master Web & Tech Dude
Læs mere