Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

Stefan Winther

Grand Master Web & Tech Dude

Stefan er en dygtig frontender og har efterhånden en del erfaring, både hvad angår nye tools og visuel inspiration. Han har tidligere haft egen virksomhed, der gik under navnet "Detaljerytterne", hvor der blev løst alt fra webløsninger til facadeskilte. Derfor kan han faktisk også svinge designpenslen. Forøvrigt, så hed hans partner René. Ham har vi også kapret, så nu har vi begge ryttere i Beneath.

Han er i besiddelse af et kæmpe fuldskæg, som han ikke tør fjerne af frygt for, at hans børn ikke kan kende ham. Bordet fanger. Vi andre kan i øvrigt også bedst lide ham med fuldskæg. Vi har set billederne af ham uden. Til gengæld er han den mest udadvendte person, man nogensinde kommer til at møde. Han vader ind i folk med træsko på, og på mærkværdig vis, så er det som om, at han altid har kendt en.

Stefan er ganske vild med fodboldspillet, FIFA, og har været med på vognen siden 1996. Med sine mere end 20 års FIFA erfaring, skulle man tro, han kunne rykke os andre rundt. Han er ferm på replay-knapperne, mest når han selv har scoret. Alligevel er det ligeså ofte ham der taber, og et nederlag til enten Nicklas eller René, har som regel noget at gøre med, at han har fået det dårlige joystick.

Ved siden af Stefans skrivebord står hans trofaste guitar. Stefan er ofte klar på lige at give en sang. Faktisk kan han slet ikke lade være. Heller ikke, når han er til fest og falder over en guitar i kollegaens stue. Spilles på, det skal den. Selvom han hurtigt bliver træt af en sang efter kun 8 takter og springer videre til en ny, så er det altid et festligt input, som specielt Josefine er klar på at synge et par strofer til.

Meget af Stefans fritid går med renovering på det hus, han fornyligt har købt i Odder med sin lille familie. Heldigvis så har vi vores egen hobby-håndværker i Michael, så hvis han skulle rende ind i problemer om anlægning af gulvvarme eller nedrivning af vægge, så ved han, hvem han kan gå til.

Kontakt mig

Send mail

4 hurtige om Stefan

Hvad er Stefan's største styrker

Frontend-udvikling, frontend-design, konceptudvikling, optimering af brugeroplevelsen i CMS

Hvad er Stefan's 3 favorit websites

Tympanus.net/codrops Stackoverflow.com Pinterest.com

Fun fact

Har engang flækket sin storetå på en flise, fordi han skulle sparke til en mælkekarton.

Hvem er Stefan's yndlingssuperhelt

Onkel reje

Superholdet bag

Vi ligner måske ikke superhelte, men bag facaden gemmer der sig nogle knalddygtige og ambitiøse digitale designere.

Kim Dolleris
Partner, daglig leder & Digital designer
Læs mere
Martin Haun
Konverteringsspecialist
Læs mere
Jakob Kjeldtoft
UX-specialist
Læs mere
Michael Østergaard
Digital designer
Læs mere
Nicklas Brønd
Digital designer
Læs mere
Josefine M. Pedersen
Digital marketing manager
Læs mere
René Albertsen
Digital designer
Læs mere
Isa Kinne
Digital konceptudvikler
Læs mere
Jade Elisabeth Watson
Mediegrafikerelev
Læs mere
Christian Lauridsen Færch
Frontend Designer
Læs mere
Stefan Winther
Grand Master Web & Tech Dude
Læs mere