Tlf. 31 69 05 50 hello@beneath.dk

Hvad koster et website?

Det er ikke unormalt, at spørgsmålet ”hvad koster et website” kommer op i en snak med en ny og potentiel kunde. Vi ville ønske, at der var et nemt svar, men realiteten viser, at det afhænger af flere faktorer.

Først, lad os bare nappe den:

Vores timepris ligger på 1.200 ex. moms.

Når sådan et tal står alene siger det ikke meget andet end, at det hverken er en billig timepris eller en astronomisk høj timepris. Vi håber du vil bruge 45 sekunder på at læse uddybelsen herunder.

Hvad danner bund for timeprisen?

Fra vores perspektiv giver vores timepris os fundamentet for at drive en sund og realistisk forretning, der kan tiltrække de rigtige kompetencer. Kompetencer, der kan skabe gode resultater for vores kunder.

Læs f.eks. mere om hvordan vi løftede omsætning for, JYSK, LEGEKÆDEN og CYKELPARTNER. Eller hvad med, hvordan vi byggede et konference-site til Google?

Fra kundens perspektiv er timeprisen med til at sikre, at det vi laver, laves af specialister, der brænder for deres fagområde og har en track-record med at skabe forretning online for kunderne.

Vi designer ikke kun for, at løsningerne bliver pæne, men også for at løsningerne skaber fremgang på kundens bundlinje. Ud over æstetik og brugervenlighed, er forretningsforståelse et sprængende punkt i vores arbejde.

Vi er samarbejdspartnere, ikke leverandører. Som kunde i Beneath kan du forvente af få professionel sparring af specialiserede fagfolk, samt udfordring både før, under og efter et projekt.

Hvis ikke vores kunder oplever resultater, forsvinder vores eksistensgrundlag og det tager vi naturligvis meget alvorligt.

Hvad koster et website så?

Som med så mange andre ting afhænger prisen på et website af flere faktorer og giver, hos os, ikke noget entydigt svar. Man kan på samme måde heller ikke give et entydigt svar på åbne spørgsmål som ”hvad koster et hus?” og ”hvad koster en bil?”.

Prisen afhænger primært af kundens behov og ønsker. Nogle er tilfredse med, at vi bygger til på en, til formålet, indkøbt WordPress template og andre ønsker et unikt site eller webshop med et væld af features.

For at give et fornuftigt bud er det altid rart, hvis følgende er nogenlunde klarlagt:

  • Projekttype (website, webshop, onepager m.m)
  • Antal sidetyper
  • Ønskede features (f.eks. kundelogin, kalenderfunktion m.fl.)
  • Budget (Så vi ved hvilken løsning der vil passe bedst i forhold til ønsker om features osv.)
  • Tidshorisont

Historisk set, laver vi website- og webshop-løsninger fra kr. 30.000, dog typisk i klassen kr. 100.000 og opefter, da vi som oftest laver tilpassede løsninger til vores kunder.

Prisen afhænger også af, om vi kun skal lave visuelt design, eller, om vi også skal bygge løsningen.

Vi laver naturligvis også mindre grafiske opgaver på mindre budgetter som logo-design, bannere, nyhedsbreve m.fl.

Der er mange som er billigere end Beneath?

Ja, og det er kun fantastisk, at kunderne har flere muligheder, når de skal vælge design-partner.

Vi er måske heller ikke en samarbejdspartner man går til, når man starter ud som website- eller webshop-ejer. Faktisk har mange af vores iværksætter- og startup-kunder typisk været igennem 1-3 website- eller webshop-designs før de kommer til os. Typisk når de føler, at de er vokset ud af deres nuværende løsninger, eller, at disse ikke lever op til forventningerne.

Vi ved, hvad vi står for, og hvad vi kan levere. Vi har mange års erfaring med at drive en sund og vækstende virksomhed, der skaber resultater og dét, samt vores timepris, tør vi godt stå ved.

Vil du vide, hvad dit website skal koste?

Du er altid, som i ALTID, velkommen til at sende os en mail eller give os et ring og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med det næste projekt. Størrelsen på dit budget er som udgangspunkt underordnet.

Hvis ikke, vi mener, vi kan hjælpe, sørger vi altid for at hjælpe dig godt videre.

Kontakt os på 31 69 05 50 eller hello@beneath.dk

Kontakt os

Bliv endnu klogere

Kim Dolleris Partner, daglig leder & Digital designer Mød Kim
Martin Haun Konverteringsspecialist Mød Martin
Jakob Kjeldtoft UX Specialist Mød Jakob